FAQ

Wanneer ontvang ik mijn Wable?

Je ontvangt je Wable al in juli 2017. We proberen echter nu al voorraad aan te nemen zodat we binnen een dag kunnen uitleveren. Houd ons in de gaten.

Is de prijs inclusief verzendkosten?

Ja, de prijs is inclusief verzendkosten.

Waar kan ik nieuwe filters kopen?

De filters worden verkocht op www.wable.eu en afhankelijk van de schaal waarop the Wable is gecrowdfund worden de filters op alle grote webshops aangeboden.

Hoe lang is de kabel die wordt meegeleverd?

De kabel is 5 meter lang.

Wat is de techniek in de Wable?

De techniek is zo eenvoudig mogelijk gemaakt en we hebben ervoor gekozen de binnenkant niet te filmen omdat we graag het voordeel ten op zichte van de concurrentie houden.

Hoelang kan je met 1 filter doen?

Wanneer je gaat grillen houden wij 2 uur aan, hierna kan het filter verzadigen.

Past de Wable over iedere grill?

We hebben de Wable Gourmet Afzuigkap zo ontworpen zodat deze over zo goed als iedere grillplaat, gourmetstel of wokstel past. We hebben nog geen ronde of extra lange Wable. Als je twijfelt dan graag eerst je grill opmeten voordat je de Wable besteld.

Hoeveel jaar garantie zit er op een Wable?

De garantie is exclusief op kickstarter en op onze website zolang de crowdfunding campagne loopt, van 5 jaar garantie naar 10 jaar garantie.

Hoe effectief is de Wable in het reinigen van de lucht?

We hebben de Wable volledig doorgetest en heel veel opties ten aanzien van filters gebruikt. Het speciaal ontworpen filter van Wable is zo effectief dat wij kunnen zeggen tot wel 99,99% van de geur en het vet tot wel 1 uur lang. Het Wable filter is gelaagd opgebouwd en zorgt voor een optimale airflow onder de kap en is gemaakt met de laatste filtertechnieken.

Zit er verlichting in de Wable?

De Wable wordt geleverd met zorgvuldig uitgekozen LED-verlichting.

Kan je borden op de Wable zetten?

Ja, de Wable is erg solide ontworpen en zo ontworpen dat je extra ruimte op tafel krijgt. Dit omdat we altijd een tekort aan ruimte hebben. Je vlees blijft zelfs langer koel dan dat je het naast je grillplaat hebt staan.

Waarom is de Wable ook niet meteen met een grillplaat gemaakt?

De Wable is ontworpen om je leven lang mee te gaan. Wij hebben sterk de overtuiging dat je grillplaat daar niet voor ontworpen is. Dit komt door de teflon laag die versleten raakt naar verloop van tijd. Hierdoor is het mogelijk om je grillplaat te vervangen en je Wable gewoon weer te gebruiken.

Is de Wable makkelijk om op te bergen?

Ja, de Wable poten zijn gemakkelijk los te maken waardoor de Wable nog geen 5 cm dik is.