Gepost op

Gezondheidsrisico’s tijdens het grillen/gourmetten

Er zijn veel onderzoeken naar de gezondheidsrisico’s bij het koken en bakken van je vlees.

Het meest recente onderzoek is van TNO. Zij komen met alarmerende conclusies. Je kan het onderzoek via onderstaande link opzoeken: https://www.tno.nl/nl/aandachtsgebieden/leefomgeving/buildings-infrastructures/energiepositieve-gebouwde-omgeving/wat-u-moet-weten-over-fijnstof-dat-vrijkomt-bij-het-koken/

90 procent van alle fijnstofdeeltjes waaraan we worden blootgesteld zijn binnenshuis waarvan 80% in je eigen huis. Door de combinatie van koken en een afzuiging die onvoldoende capaciteit.

Wanneer je gaat gourmetten of grillen komen deze fijnstofdeeltjes in de woning en verspreiden zich door de lucht, de lucht die we allemaal inademen. Je kan ze helaas niet zien maar je kunt ze wel ruiken. Wij hebben de Wable aan een aantal testen onderworpen. Meer te lezen in onze nieuwe blog.

Dus stop met het inademen van deze schadelijke fijnstofdeeltjes en gebruik je Wable voortaan. Keep on grilling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *